Wij zijn Senbased.

Wij maken dom vastgoed slim.

Senbased

Techniek volgt functie

Techniek volgt functie is onze variant op het bekende design-principe form follows function. Voor liefhebbers van (sensor)technologie is het vaak verleidelijk om de oplossing direct te zoeken in technische mogelijkheden. Maar de kunst is meestal niet het genereren van nieuwe door sensortechnologie gedreven oplossingen. Vaak buitelen de mogelijkheden oplossingen al in een vroeg stadium over elkaar heen. De kunst is juist om tot die ene juiste oplossing te komen die ook rekening houdt met de niet perse sexy randvoorwaarden ten aanzien van bijvoorbeeld implementatie, beheer en eventuele koppelingen met bestaande dashboards.

Om te komen tot die ene juiste oplossing staan we tijdens de intake uitgebreid stil bij het in kaart brengen van het probleem en de randvoorwaarden. Dit doen we aan de hand van onder meer gesprekken en – indien relevant – analyse van (FMIS) data.

Senbased

Ontwikkelen in een netwerk

Onze diensten ontwikkelen we niet alleen. In de afgelopen 10 jaar hebben we zelf ervaren dat je alleen misschien sneller gaat, maar samen echt verder komt. Daarom ontwikkelen wij onze diensten vaak in nauwe samenwerking met partners. Wil je hier meer over weten of heb je interesse om je als partner bij ons netwerk aan te sluiten? Neem dan contact met ons.

Benieuwd naar onze samenwerkingen? Bekijk onze partners.