Wij zijn Senbased.

Wij maken dom vastgoed slim.

Senbased

Techniek volgt functie

Techniek volgt functie is onze variant op het bekende design-principe form follows function. Voor liefhebbers van (sensor)technologie is het vaak verleidelijk om de oplossing direct te zoeken in technische mogelijkheden. Maar de kunst is meestal niet het genereren van nieuwe door sensortechnologie gedreven oplossingen. Vaak buitelen de mogelijkheden oplossingen al in een vroeg stadium over elkaar heen. De kunst is juist om tot die ene juiste oplossing te komen die ook rekening houdt met de niet perse sexy randvoorwaarden ten aanzien van bijvoorbeeld implementatie, beheer en eventuele koppelingen met bestaande dashboards.

Om te komen tot die ene juiste oplossing staan we tijdens de intake uitgebreid stil bij het in kaart brengen van het probleem en de randvoorwaarden. Dit doen we aan de hand van onder meer gesprekken en – indien relevant – analyse van (FMIS) data.

Senbased

Ontwikkelen in een netwerk

Onze diensten ontwikkelen we niet alleen. In de afgelopen 10 jaar hebben we zelf ervaren dat je alleen misschien sneller gaat, maar samen echt verder komt. Daarom ontwikkelen wij onze diensten vaak in nauwe samenwerking met partners. Wil je hier meer over weten of heb je interesse om je als partner bij ons netwerk aan te sluiten? Neem dan contact met ons.

Benieuwd naar onze samenwerkingen? Bekijk onze partners.

Team Senbased

Mirjam Vis
Operations Development Manager

Na haar studie technische bedrijfskunde, aan de slag gegaan Business Improvement Manager bij vooral grote (internationale) corporates. Eenzelfde rol maar in de meest uiteenlopende (eind)producten; van bier tot melk, beton tot rails, food (FMCG) tot 3D printers. Altijd bezig met het verbeteren van operationele processen en het leveren van totaal oplossingen, welke het leven van de klant en haar omgeving, beter en effectiever moet maken. Dit ging veelal samen met het implementeren van een digitaal component en procesverbeteringen in de bedrijfsvoering.

Rino Stevens
Commercieel- en Product Manager

Na zijn studie bouwkunde startte hij met zijn eigen onderneming in onder andere klimaat sensoren in kantooromgevingen. Hierbij staat het comfort van de klant centraal en maakte hij gebruik van sensoren om onder andere de luchtvochtigheid, hoeveelheid CO2 en warmte te meten. Middels algoritmen is het mogelijk gemaakt om te voorspellen wanneer een ruimte niet meer aangenaam zou worden en werd er proactief gestuurd op deze parameters zodat dit moment niet bereikt zou worden. De laatste jaren is hij bezig geweest om als general manager bij een venture builder, andere startups te helpen groeien en te ontwikkelen.