Om de besmetting van legionella te voorkomen zijn gebouwbeheerders wettelijk verplicht om iedere 7 dagen alle kranen door te spoelen. Een klus die tijd rooft en water verspilt. Zonde. Want tijd is duur en water schaars. Kan dat niet slimmer?

Ons antwoord laat zich makkelijk raden: ja, dat kan slimmer! Want wie onze Slimme Spoeling op zijn waterleiding klikt, krijgt automatische een notificatie als binnen 7 dagen het tappunt niet gespoeld is en de wettelijk vastgestelde watertemperatuur niet is gehaald.

Waar deze notificatie wordt getoond bepaal je zelf. Dit kan via een pushbericht op jouw smartphone, een rapportage via e-mail en/of direct op een dashboard in jouw Facility Management Informatie Systeem.

De voordelen op een rij:
  • Dankzij onze Slimme Spoeling is het niet langer nodig om alle risicovolle tappunten door te spoelen. Dit scheelt veel water, tijd en dus geld.
  • Onze Slimme Spoeling verdient zich gemiddeld binnen 1 jaar terug. Dankzij een forse besparing op de kosten van de handmatige controles en een flinke vermindering van het verbruik van water.
  • Met onze Slimme Spoeling maak je werk van jouw duurzame ambities. Je bespaart ca. 1950 liters water en 15,6kg CO2 per tappunt per jaar.
Bereken jouw voordeel!

Dus ben jij klaar met het verspillen van water, tijd en geld? Maak dan nu kennis met de Slimme Spoeling van Senbased.

Bereken nu gratis jouw businesscase »

Of neem contact op met Rino Stevens via rino@senbased.com of +316 1348 9215!