Nieuwsgierig naar de sparing die zichzelf monitort? Schuif dan dinsdag 30 november digitaal aan tijdens een van onze online demo’s over de slimme sparing. Tijdens deze demo maak je kennis met onze nieuwste innovatie op het gebied van onderhoud en beheer van brandwerende scheidingen. De slimme sparing monitort zichzelf en geeft bij een mutatie direct een melding.

Gedurende de demo zie je ook waar deze meldingen kunnen worden vastgelegd. Dit kan onder meer rechtstreeks in jouw online logboeken maar realtime rapportages via bijvoorbeeld e-mail zijn ook mogelijk. Ook gaan we in op de voor- en nadelen van deze nieuwe manier van het beheren van sparingen.

Ben jij erbij?

Een online demo duurt 15 minuten en na afloop is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Deelname is geheel vrijblijvend en aanmelden kan via onderstaand formulier.

Liever een persoonlijke demo?

Wil je liever een persoonlijke demonstratie op een andere dag? Of een demo bij jou op locatie? Dat kan – als de maatregelen van het RIVM dat toelaten – natuurlijk ook. Bel of app met Rino (+31613489215) of stuur een mailtje naar contact@senbased.com.